Bambui, Bambus, Bæredygtighed

4 bæredygtige julegave sæt som skal under juletræet i 2020

bæredygtige julegaver

Julen banker på døren!

Nu banker julen snart på døren og det store gaveræs kan virke uoverskuelig for mange. Det kan være svært at komme på bæredygtige julegave idéer til, hvad du skal glæde dine nærmeste med, og har du heller ingen ide om hvad du skal give til din svigermor, nabo eller ejeren af den hund du lufter, så skal du læse godt med nu!

Gaven behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene. Det væsentligste er at vise din påskønnelse. Det kan være svært at finde en gave hvis den er for dyr, og budgettet ikke rækker særligt langt. Man kan altid gå flere sammen eller finde en bæredygtig julegave som ikke sprænger budgettet. Hos Bambui kan du finde en hel række af bæredygtige produkter, som passer til enhver.

I disse corona tider skal du huske at blive så meget hjemme som muligt, for at undgå risikoen for smitte. Dermed kan det være en oplagt mulighed at handle dine julegaver i 2020 online. Udvalget på online handel vil oftest være større og du vil med garanti kunne finde den helt rigtige julegave. Når du handler hos Bambui mindsker du risikoen for smitte ved fysisk julegave handel, ved at købe bæredygtige julegaver hjemmefra til at komme under juletræet. Derudover sparer du også tid og penge. (Pssst! Vi har gratis levering!)

De bedste bud på bæredygtige julegaver til hele familien:

JULEGAVEN TIL DEN KRÆSNE SVIGERMOR

Vi kender alle nervøsiteten inden mødet med svigermor. Om det er første gang eller 20. gang vil man altid forsøge at skabe et godt indtryk. Hvis du står og mangler en julegave til din svigermor, så vil du ikke gå galt i byen med en bæredygtig julegave fra Bambui.

Sættet ”den perfekte værtinde gave”, giver svigermor en række praktiske produkter, som hun og resten af familien kan nyde godt af i hverdagen. Hun vil højst sandsynligt ikke tilkendegive, at hun syntes det er en super gave, men til gengæld får hun det godt med sig selv. Specielt når hun søndag aften sidder og ser Deadline, og hører hvor vigtigt det er, at vi tænker på miljøet når vi køber produkter. Hun vil smilende læne sig tilbage i sofaen og måske endda, klikke ind på Bambuis hjemmeside, på den tablet du gav hende i gave for 2 år siden (En gave hun i øvrigt heller ikke har vist særligt stor interesse for, i din nærhed).

3/4 Bambus T-shirt – Sort

DKK239.00 Inkl. Fri fragt

Den perfekte værtindegave

DKK799.00 DKK569.00 Inkl. Fri fragt

6 stk. Bambui Bambus vaskeklude

DKK168.00 Inkl. Fri fragt

1 stk. Bambui Bambus håndklæde – Creme hvid – 70x140cm

DKK219.00 Inkl. Fri fragt

BÆREDYGTIGE JULEGAVER TIL FAREN DER HAR ALT

Har du også en far som, når du spørger ham om julegaveønsker, gang på gang svarer med verdenshistoriens mest irriterende sætning; ’Fred på jord’? Og har du også en far som, sjovt nok er meget up-to-date inden for teknologi og de nyeste apps, men samtidig går i de samme underbukser han købte i supermarkedet for 10 år siden? Nåh ikke?…

Anyways… nu har du muligheden for at glæde ham med en gave han ikke anede han havde brug for! Køb ham et par bæredygtige underbukser fra Bambui. Her kan du selv vælge en farve som matcher hans personlighed på en mandag morgen, hvor kaffemaskinen er gået i stykker. Du kan endda også købe et par boxershorts, som er ekstra lange, til de varme dage på charterferien, hvor anstrengelsen for at tage et par shorts på, er blevet lidt for stor. Vi lover dig, at han bliver glad for dem! (Og hvis ikke, så gør I, i hvert fald)

BÆREDYGTIGE JULEGAVER TIL DIN BEDSTE VENINDES MINI-MENNESKE

Din veninde har lige født, og du synes den lille nye fortjener en bæredygtig julegave, men hun har allerede fået utallige bamser og matchende tøjsæt, så hvad skal du egentlig give hende? Hos Bambui er det ingen hemmelighed, at vi synes at de små fortjener det allerbedste! Og hos os finder du et skønt udvalg af bæredygtigt babytøj som er designet med omtanke for miljøet. Lad den lille nye tage sine første skridt i vores økologiske babysokker, som både er bløde og termoregulerende, så de kan bruges året rundt. Køb det evt. som et sæt, så din veninde får en matchende hue med, så babyen kan holdes varm fra top til tå. Nu kan din veninde med god samvittighed og omtanke klæde sin lille nye på.

JULEGAVERNE TIL DET BÆREDYGTIGE PAR

Du har for nok engang været på besøg hos dine meget gode par venner. Hvert besøg er præget af snak om børn, lån og den bæredygtige livsstil de har fået. Du er blevet spist af med vegetariske gryderetter og økologiske vine i lange baner, og når aftenen er gået, har du det altid godt med dig selv over at du også har bidraget til den miljøbevidste og bæredygtige udvikling verden er i. Alligevel har du altid et problem med at finde julegaver til parret.

De ytrer tit deres mening om bæredygtige produkter og produktionen af disse, og dette giver dig en smule sved på panden. Frygt ej! Skynd dig ind og køb dem ’Gaven til den eventyrlige’. Her får du en pakkeløsning med både bestik, vaskeklude, håndklæder og tandbørste sæt, i bionedbrydeligt bambus materiale. Gaven er så bæredygtig, at du kan høre pandaerne græde, hvis den byttes. Du er her garanteret en julegave, som både vil overraske dit vennepar men også sikre at du fremadrettet, kun skal klikke ind på Bambui’s hjemmeside, hvis du ved at du skal købe en julegave som de vil sætte pris på!

DE HELT RIGTIGE BÆREDYGTIGE JULEGAVER

Julegaveidéer, julegaveønsker, julegave til ham og hende og julegaver til far og mor. Måske bare tanken giver dig julefnat, men tillad os derfor at være din forlængede arm til årets julegaveidéer. Vi håber at vores liste af bæredygtige julegaver gaver, dækker hele familien ind!

Skriv et svar