Bambus planter

Hos Bambui har vi bæredygtigt bambus som er økologisk

Bæredygtigt bambus til hjemmet

Hos Bambui kan du finde de lækreste bambus produkter. Vi garanterer, at du kommer til at elske dine nye behagelige bæredygtige bambus produkter.

Utrolig kvalitet

Vores bæredygtige bambus produkter er kvalitetssikret, således at du får det bedste til hjemmet.

Blødt og åndbart bambus

Vores bambus er økologisk, antibakterielt og svedtransporterende. Forkæl dig selv med noget lækkert og bæredygtigt.

Hurtig levering til døren

Vi sender dine bæredygtige pakker med det samme, du bestiller, og vi leverer lige til døren.

Følg med og få inspiration til en bæredygtig hverdag

Bæredygtige bambus produkter med miljøet i fokus.

Bambui - Danish design.

VI ER ANSVARLIGE

SOCIALT ANSVARLIGT CERTIFICERET

FOKUS PÅ MILJØET

MILJØVENLIGT CERTIFICERET

FRI FOR KEMIKALIER

ØKOLOGISK CERTIFICERET

SHOP BÆREDYGTIGT

BÆREDYGTIGT CERTIFICERET

Bæredygtigt bambus til hjemmet

Bambus er blødt og lækkert at have på, det er glat og føles luksuriøst. Vores bambus strømper er noget mere bæredygtigt og miljøvenligt end det meste tøj  som bliver produceret samt for det meste økologisk.

En af de store styrker ved bambus materialet er at det er åndbart. Bambus har en naturlig åndbar effekt og har en svedabsorberende effekt. Skal du derfor have bæredygtigt bambus, kan du med god samvittighed handle hos Bambui.

Bambus som materiale til tøj

Bambus blødhed minder om silkens blødhed. Da fibrene er uden kemisk behandling, er de naturligt glattere og rundere – uden at irritere huden, hvilket gør bambusstof hypoallergenisk og perfekt til dem, der oplever allergiske reaktioner på andre naturlige fibre som uld eller hamp.

Bambus besidder antibakterielle fibre, hvilket tillader at det naturligt kan blomstre og vokse i naturen uden brug af pesticider eller gødning. Denne gunstige kvalitet af planten forbliver i sin tekstilform og dræber alle bakterier, der holder bæreren følelse friskere og lugtfri længere, hvilket gør tøjet sundere og mere hygiejnisk.

Er bambus bæredygtigt og miljøvenligt?

Bambus er en græsart som vokser 100% naturligt og behøver hverken pesticider eller skadedyrsbekæmpelse. Selve bambus planten gror stort set uden vand samt kan den overleve oversvømmelser og tørke.

Bambus hjælper på CO2-niveauet, bambus kan absorberer mere CO2 end træer pr. m2. Bambus planten er biologisk nedbrydeligt.

Bambus er mest anvendeligt til tøjproduktion samt tekstil og er fremtiden inden for bæredygtig mode. Da den ikke bruger samme mængde vand som en bomuldsmark gør. Den kan godt også bruges til alverdens andre bæredygtige produkter og materialer. Vi kommer til at se meget mere til bambus materiale i fremtiden inden for bæredygtighed.