Er du klar til årets grønnesteBlack Friday 2020?

Er du klar til de vilde Black Friday tilbud hos Bambui? Udsalgsfesten løber af stablen fredag den 27. november 2020, hvor du kan shoppe løs blandt alle dine yndlingsprodukter. Oplev særdeles skarpe priser på genanvendelige sugerør, tandbørster og mange andre vidunderlige produkter, der helt sikkert vil vække glæde hos dig eller en, du holder af.

bambus plante - Bambui

Bæredygtigt tøj til Black Friday 2020

Find den næste bæredygtige gave
POPULÆRT BAMBUSTØJ
  • POPULÆRT BAMBUSTØJ

Bæredygtige produkter til Black Friday 2020

Find den næste bæredygtige gave
GENANVENDELIGE PRODUKTER
  • GENANVENDELIGE PRODUKTER
FÅ BÆREDYGTIGE TIPS - DIREKTE I INDBAKKEN!

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Vil bruges i overensstemmelse med vores Fortrolighedspolitik

SHOP JULEGAVER TIL BLACK FRIDAY

Black Friday 2020 hos Bambui

Fredag d. 27. november kl. 00:00 skyder vi Black Friday i gang med utallige gode tilbud her på hjemmesiden. På næsten ingen tid er Black Friday vokset til at være årets største shoppingdag både online og i butikkerne.

Vi glæder os til et brag af en fest, hvor der ikke er sparet på de gode tilbud og rabatter, og vi er snart klar til at vise dig dem. Men du have tålmodighed lidt endnu. Vi vil gerne have, at du er glad – både for pris og produkt. Derfor gælder 30 dages returret selvfølgelig også til Black Friday, så du trygt kan benytte vores gode tilbud og prøve din vare derhjemme.

Shop bæredygtigt til Black Friday

Hvis det er de ekstra gode tilbud og store rabatter, der lokker, går du ikke forgæves hos Bambui.

Hvis du vil være sikker på at sikre dig de helt rigtige tilbud, kan du med fordel sidde klar kl. 00:00, hvor vi løfter sløret for de mange gode tilbud til dig. Vi tør allerede godt love, at det ikke bare er en håndfuld produkter, der kommer tilbud på.

Køb genanvendelige produkter

Skal du handle bæredygtige produkter til hjemmet? Du kan derfor i ro og mag shoppe dine yndlingsprodukter fra sofaen. Vi har ekstra bemanding på, således at du kan blive hjulpet med at finde de helt rigtige produkter, der forskønner din hverdag.

Find gaver til hende og gaver til manden, der har alt

Black Friday falder præcis en måned før juleaften, hvilket giver dig en oplagt mulighed for at være på forkant med nogle af julegaverne, eller få styr på pakkekalenderen og adventsgaverne. Bambui har små, skønne produkter, som du kan forkæle dine nærmeste med i december, men også mange gode tilbud på oplagte julegaver.

Black Friday i Danmark?

Black Friday bliver mere og mere udbredt i lille Danmark, og i Vanbyu er vi kun glade for at tage fænomenet til os, så vi kan tilbyde dig yderst skarpe priser på alt det bedste inden for bæredygtighed og genanvendelige produkter.

Men hvad er i grunden Black Friday? Ja, det er et amerikansk fænomen, som for alvor bed sig fast i 80’erne. Traditionen stammer helt tilbage fra 1960’ernes USA, og hænger sammen med en anden amerikansk tradition, nemlig Thanksgiving (fjerde torsdag i november).

Fænomenet kom til Danmark omkring 2011-2012, men fik ikke sit officielle gennembrud i Danmark før 2015, og slog rekord i 2018 hvor det virkelig tog fart.

Hvad med Cyber Monday?

Er det tid til at forkæle din omgangskreds? Så er Cyber Monday en god mulighed for at få ordnet dine julegaveindkøb i god tid. Du kan med ro og mag nyde den søde juletid uden at skulle tænke over gaveindkøb. Cyber Monday er nemlig en glimrende mulighed for at få købt julegaverne til familien.

Danmarks førende bæredygtige shop

Hos Bambui finder du et unikt udvalg af bambus produkter til hjemmet. Alle vores produkter består af bambus fibre – og bambus er valgt som materiale, da det er stærkt, holdbart og genanvendeligt. Find din næste bæredygtige gave, lige her!

 

Fri fragt på alle bestillinger

Når du handler på Bambui, får du altid fri fragt – uanset størrelsen på forsendelsen. Du betaler derfor udelukkende den pris, du bliver præsenteret for, når du er inde og kigge på en vare. Det er hvad vi kalder for gennemsigtighed og gode vilkår.