3 Populære Bambus Produkter [For under 200 kr.]

Et skift til bæredygtigt materiale

At skifte til bambusprodukter er en af ​​de nemmeste miljøvenlige beslutninger, du kan tage. Bambus er blevet hyldet som et af de mest holdbare og bæredygtige materiale i verden – og har utrolig mange fordele. Hvis du leder efter et passende alternativ til plast, så gør dig klar til at udforske vores topliste over bambusprodukter til den miljøvenlige person. Vi introducerer dig til vores yndlingsbambusprodukter fra dagligdags husholdningsartikler til personlig pleje.

Når vi siger, at bambus er det mest vedvarende plantemateriale i verden, så mener vi det virkelig. Ifølge Guinness World Records kan visse arter af bambus vokse op til 91 cm per dag!

Hvor bæredygtigt er bambusprodukter?

Udover at være et ekstremt holdbart materiale, er bambus en naturligt skadedyrsbestandig plante, der kan vokse i dårlig jord og har brug for meget mindre vand. Derfor er selve vækstprocesserne også naturlige og kemiske. Bambus spiller også en vigtig rolle, når det kommer til at beskytte jorden og jorden omkring den; disse lange stærke rødder holder jorden sammen for at forhindre erosion. Og fordi det høstes, normalt med hånden, forbliver rødderne i jorden for at vokse igen, hvilket forårsager lidt eller ingen skade på jorden og økosystemet.

”Vidste du at en hektar bambus kan fjerne ca. 25 ton atmosfærisk kuldioxid (CO2) om året”

Hvor prisvenlig er bambusprodukter?

Når det kommer til pris ved de fleste produkter, er der en skala fra overkommelige produkter til luksus produkter lavet af bambus. Men når du sammenligner bambusprodukter med produkter af træ eller plastik, vil du opdage, at bambus materialet oftest har en højere pris, da den er et bæredygtigt, holdbart og vedvarende materiale.

Lad os udforske nogle af vores yndlingsbambusprodukter, som du kan skifte til lige nu!

Bæredygtigt bestiksæt af 100% bambus

Enhver miljøvenlig rejsende har brug for et bæredygtigt bestiksæt af bambus i rygsækken! Dette minimalistiske sæt indeholder en bambus gaffel, ske, spisepinde, kniv, sugerør og en rensebørste alt sammen i en blød lille pose.

De særlige naturlige egenskaber ved bambus gør at bestikket bl.a. er anti-baktrielt og holdbart. Dette gør at du kan nyde familieturen i det fri og efterfølgende ikke have ondt i maven over at have glemt bestikket i naturen. Derfor er dette, det helt rigtig alternativ til plastik bestik.

Vi har lagt vægt på bestikssættets struktur, hvilket gør det til en fornøjelse at bruge. Du finder ikke de ru kanter eller kornede strukturer, der ofte findes i billigere bambusprodukter. Bambus bestiksættet er lavet af ubehandlet bambus, så den er kemisk fri og kan bruges på daglig basis uden at det skal gå udover din sundhed.

Bambuis bambus tandbørster til familien

Det er så let at blot bytte din plasttandbørste med et miljøvenligt alternativ, på få klik. Vi elsker disse specielle naturlige bambus tandbørster, fordi børsterne er bløde samt skånsomme over for dit tandkød.

Børsterne er BPA-fri og helt sikre at bruge. Og når du er færdig og klar til en frisk ny børste, kan du smide din gamle tandbørste i din genbrugsspand og sige farvel til plasttandbørster for evigt.

Bambus tandbørsterne er især anbefalet til rengøring af følsomme tænder og tandkød.  Bambustandbørsten er fuldstændig økologisk, og emballagen der medfølger er lavet af genbrugspap.

Bæredygtige bambus tandbørster

Ultra bløde håndklæder af bambus

Udskift dine almindelige håndklæder med vore bæredygtige bambushåndklæder. Disse er et must-have til badeværelset, fordi bambusfibrene i håndklædet er fra naturens side antibakteriel og holder derfor bakterier og dårlig lugt væk – selv efter mange gange i vaskemaskinen.

Håndklæders væsentligste funktion er at absorbere det vand, du tørrer af, når du har været i bad, eller efter du har vasket hænder. Dog er det ikke alle håndklæder, der findes på markedet, som er lige gode til at løse denne opgave tilfredsstillende.

Bambus håndklæderne kan du stole på. Kvaliteten er i orden, og de er testet for sundhedsskadelige stoffer.

Mest populære bambus produkter

Som du kan se på vores håndplukkede liste over populære bambusprodukter, er der en række måder, du kan begynde at benytte bambus i dit hjem, som et naturligt og bæredygtigt alternativ til plastik.

Fra enkle genbrugelige håndklæder til bambustandbørster til familien, så er bambus din ven! Som vi siger her hos Bambui.dk, så handler det om at tage små skridt mod en naturlig livsstil.

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.