Det bedste babytøj er her! [2021]

De små fortjener det bedste babytøj. Det er vel ingen hemmelighed, at de med deres søde smil og varme hjerter, giver en utrolig stor lykke til forældrene. Hos Bambui går økologi og bæredygtighed nemlig hånd i hånd.

Hvis du derimod venter barn, kan det være meget fristende at købe sig fattig i fine sparkedragter, kjoler og miniskjorter. Men hvad er egentligt nødvendigt at shoppe til den første tid?

Hos Bambui er vi optaget af at passe godt på vores jord, dens ressourcer, samt os selv og hinanden. Derfor er alt vores bambus babytøj  som vi sælger på siden, 100% økologisk. Vores tilgang til økologi og bæredygtighed er, at ingen kan gøre alt men alle kan gøre noget. De små skridt i hverdagen, gør en stor forskel.

De bedste heldragter til den nyfødte

Som en del af det bedste babytøj til de helt små mini-mennesker fra 0-12 måneder er det mest praktisk med heldragter af bambus, så tøjet ikke skiller på midten. Den strækbare pasform på vores babytøj af bambus er super blødt på din babys sarte hud – perfekt til leg og søvn. Vi har hørt fra flere kunder, at bambus heldragterne er blevet et must, når det kommer til den mindstes garderobe. Særligt bambus temperaturregulerende funktioner, er noget de i høj grad sætter pris på.

I stedet for at du køber et hav af dragter i samme størrelse, kan det bedre betale sig at købe færre i en ordentlig kvalitet, der kan tåle at blive vasket hyppigt. Det er endda også med til, at støtte en bæredygtig livsstil.

Bløde og praktiske bambus huer til baby

Lige som du troede, at den lilles outfit ikke kunne blive sødere, opdager du vores behagelige huer af bambus.

Til de kolde dage er det yderst nødvendigt med en varm hue, der kan beskytte dit barn mod kulden. Udover at baby huen udgør et praktisk formål, så gør det bestemt heller ikke noget, at den lille ser smart og moderigtig ud samtidig. I det danske klima, hvor vejret er meget omskifteligt, så er det en god ide altid at have adgang til varmt tøj til dit barn. Du ved nemlig aldrig, hvornår du får brug for det. Og en hue til at beskytte de små ører er et must-have i dit barns garderobe – og gerne flere af dem alt efter vejret, formålet og situationen.

Det bedste babytøj er naturligvis certificeret

Hos Bambui er vi ekstremt passionerede omkring vores miljø og de mennesker, der lever i det. Det er derfor vi føler, at vores kunder fortjener at vide hvor deres tøj kommer fra, hvordan det er lavet og hvem der laver det. Det er vigtigt for os at levere produkter af høj kvalitet, og fokusere på bæredygtige materialer og metoder, så vi kan have et så lille aftryk på planeten som muligt. Vi mener, at det er vigtigt at underbygge vores holdning med så mange oplysninger som muligt. Her er en liste over nogle af de certificeringer, som vores babytøj af bambus opfylder.

Hvordan skal bambus babytøjet vaskes?

Babytøj af bambus skal vaskes efter vaskeanvisningen i tøjet. Det meste kan tåle 40 eller 60 grader, men vær især opmærksom på vaskeanvisningen. Med moderne vaskemidler er det intet problem at vaske helt rent ved lave temperaturer. Og så er det yderligere en gevinst for miljøet, da strømforbruget er 60% lavere, når man vasker ved 30 grader i stedet for 60 grader.

Bambus materialet er naturligt antibakterielt, hvilket betyder, at du ikke behøver at vaske det så ofte. Sommetider er det faktisk nok at hænge det til luftning efter brug. Når det trænger til at blive vasket, bør du være lidt ekstra påpasselig og sørge for, at bambusstoffet vaskes i koldt vand og på skåneprogram i vaskemaskine hver gang, for at bevare tøjets form og egenskaber.

Derudover bør du være opmærksom på, at bambus stoffet sjældent tåler strygning ved høj varme, hvilket der ikke er behov for, da bambusviskose ikke krøller så meget som almindelig viskose.

Køb det bedste babytøj og få gratis levering!

Dag-til-dag levering med gratis fragt. Hos Bambui kan du i ro og mag sidde ved computeren derhjemme, eller med telefonen i hånden på farten og udvælge netop det bambus tøj til børn, som de små skal gå iklædt denne sæson.

Du behøver ikke rende rundt i butik efter butik ude i byen. Vi har nemlig samlet et unikt og håndplukket udvalg af bæredygtigt og økologisk bambus tøj til børn. Desuden er det næsten lige så hurtigt at shoppe hos Bambui online, som hvis du valgte at købe dine varer i en fysisk butik.

Udover bekvemmeligheden ved at kunne finde unikt bambus babytøj samlet ét sted og ved at kunne shoppe, når det passer dig, tilbyder vi nemlig også dag-til-dag-levering. Det betyder konkret, at bestiller du inden klokken 18 i dag, så leverer vi i morgen, så du straks kan tage dit nye babytøj eller tøj til børn i brug. Det kan næsten ikke blive nemmere eller hurtigere, når du handler online.

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.