8 grunde: Derfor skal du bruge bambus sokker!

Bambus sokker skal prøves!

... en sand forkælelse for fødderne!

Bambus er et materiale, der er utroligt velegnet til sokker. Bambusfibre er blevet enormt populært at anvende i tekstil-branchen, og dette er med god grund – især når det gælder bambus strømper. Bambusfibrene bliver nemlig fremstillet af bambusplanter, som er mellem 3-4 år gamle, og vokser i et naturbeskyttet område i det sydøstlige Kina, hvor forureningen er lig med 0.

Mange stiller spørgsmålstegn ved, om produktionen af bambusfibre skader pandaernes levevis, som jo spiser masser af bambus. Vi kan dog berolige jer med, at anvendelsen af bambusplanter til tekstil ingen indflydelse har på panderne. Faktisk har vi et glimrende indlæg her på siden, som fortæller om de mange fordele der generelt er ved bambus planten, og det kan du læse lige her.

Få danseglade fødder igen!

Anti-bakterielle bambus sokker

... og de er lugtfrie!

Dette indlæg har især fokus på bambus strømper, og hvad der gør dem så fantastiske at anvende. De anti-bakterielle elementer, som kommer fra bambusfibre, holder bakterier væk, selv efter et utal af gange gennem vaskemaskinen.

Generelt føles bambus sokker blødere og renere, da bambus løkkerne ikke optager bakterier. Derudover kan bambus sokkerne nøjes med at blive vasket ved 30 grader, hvilket også bidrager til at nedsætte ens CO2 aftryk. Dét kan man kalde for en win-win!

Køb bløde Bambus Sokker fra Bambui

Sorte Bambus Strømper

Opdag vores bæredygtige bambussokker, der er designet til at få dig endnu længere, takket være en utrolig komfort og holdbarhed!

Fordele ved bambus strømper

... bløde og behagelige.

Fordelene ved bambus strømper i forhold til normale bomuldsstrømper er utallige, hvorfor vi vælger kun at bringe et lille udsnit af dem her: 

  • Eminent sugeevne og giver dine fødder åndedræt samt masser af luft 
  • Bambusfibrene er utrolig lette, hvilket gør at bambus strømper faktisk er lettere end normale strømper 
  • Består af bambusfibre, som indeholder anti-bakterielle stoffer som forhindrer strømperne i at lugte dårligt 
  • Fibrene er også i stand til at blokere ultraviolette stråler, hvilket betyder at risikoen for hudkræft bliver formindsket 
  • Strømperne er velegnede til personer med allergi, da de økologiske bambus strømper er hypoallergeniske
  • De er utrolig bløde og behagelige at have på, med en meget blød overflade. 
  • Føles kølige at have på, og det er let for huden at ånde igennem, hvilket giver en forbedret blodcirkulation i fødderne. 
  • Farven i strømperne holder utrolig godt, hvilket betyder at det kræver minimalt antal af kemikalier ved en eventuel indfarvning 

Man kunne blive ved med at nævne fordele, men her har du altså en række af dem, som vi mener er de bedste. Du kan se vores udvalg af bambus strømper her

Hvad består bambus strømperne af?

Vores strømper består af 80% bambus viskose, 15% polyester og 5% lycra. Derudover er alle vores produkter FSC certificeret økologisk, samt certificeret af EU-kommissionen under tømmerforordningen. Du kan derfor trygt og roligt købe dine bambus strømper hos Bambui.

 

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.