Sådan kan du bruge bambus vaskeklude

Nyt Bambui-produkt: Bambus Vaskeklude

Her hos Bambui stræber vi altid efter at hjælpe dig med at leve på den mest bæredygtige måde. Derfor ser vi det også som vores pligt at udvide vores produktsortiment, så du kan udskifte endnu flere af dine husholdningsartikler med bæredygtige bambus-produkter. 

Vi er derfor rigtig glade og stolte over at kunne præsentere vores nye bambus vaskeklude, som egner sig perfekt til babyer, eller bare helt almindelig brug af vaskeklude.
Der bliver primært anvendt vådservietter eller skumklude til at tørre babyer. Disse kan oftest føles lidt hårdere mod den sarte hud end stofklude. 

Økologiske vaskeklude af bambus

Vaskeklude kan man altid bruge. De er super anvendelige ved spisebordet, fingre og mund bliver hurtigt rene igen. På puslebordet til rumpen, når der skiftes ble eller i badet når babyen skal vaskes, eller selv kan sidde og plaske.

Vores bambus vaskeklude er produceret ved hjælp af bambusfibre, som gør at de er ekstra bløde. Derudover anvender vi kun bæredygtige materialer, som er skånsomme mod miljøet. 

Udover at vaskekludene er skånsomme mod miljøet, er de også skånsomme mod dit barn. Mange har sikkert oplevet, at babyer får røde numser af de klassiske vådservietter eller skumklude. Dette er ikke tilfældet med vores bambus vaskeklude, da de består af bløde naturmaterialer, som ikke er hårde mod barnets hud. Denne løsning er den mest miljørigtige, da du ved at skifte til vores klude undgår parfume, blegemidler, samt andre kemiske stoffer som du finder i både skumklude og vådservietter.

En bæredygtig gave som skaber glæde

Skal du have fundet en oplagt bæredygtig gave? Med vores bambus vaskeklude sparer du samtidig også penge ved at anvende. De er nemlig genanvendelige, og kan vaskes i vaskemaskinen så du kan bruge dem igen & igen.

Du skåner både miljøet samt din økonomi. Ved at bruge genanvendelige vaskeklude, formindsker du nemlig dit affaldsforbrug, samtidig med at det er billigere end at skulle ud og købe skumklude eller vådservietter fra tid til anden.

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.