Tag et Bæredygtigt Bestiksæt med på farten!

Bæredygtigt bestiksæt

Vores bæredygtige bambus bestik sæt af 100% økologisk bambus er både æstetisk og funktionelt. Hver enkelt del i vores bæredygtige bestiksæt er skåret ud af ét stykke bambus og poleret for at opnå et blødt touch.

Bestik af bambus i høj kvalitet

Med det helt rigtige bestik er det ingen sag at nyde et måltid og imponere dine gæster. Bestiksættet er en perfekt gave til dig selv eller en ven som forsøger at leve mere bæredygtigt. Det er også perfekt til dem der samler på bestemte bestiksæt.

Få i den vestlige verden kunne i dag forestille sig at indtage et måltid uden bestik. Selvom alternative spiseredskaber såsom – med sushiens popularitet – spisepinde er blevet mere udbredt, er det ingen hemmelig at kniv og gaffel stadig er det foretrukne spiseredskab for de fleste. Med vores bæredygtige bestiksæt, får du faktisk hele pakken.

Et komplet bæredygtigt bestiksæt af bambus

Vores bestiksæt med bambus kniv, bambus gaffel, bambus ske, bambus sugerør og bambus spisepinde er designet, så de ligger godt i hånden og tåler at blive brugt hver dag Bambus bestiksættet er både egnet til hverdag og festlige lejligheder. Bestiksættet er ligeledes smart at have med på udflugt.

Tag bestiksættet med på farten

Vores spisebestik er nemt at tage med på farten. Du kan roligt tage dit bæredygtige bestiksæt med på picnic, stranden, rejse eller nyd det dagligt derhjemme.

Derfor bruger vi bambus bestiksæt

Bambus er den hurtigst voksende plante på jorden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion. Endvidere er bambus et hårdt materiale og slidstærkt, hvilket gør det utroligt velegnet.

Bambus vokser markant hurtigere end træer. Nogle bambusarter vokser faktisk over en meter pr. døgn. Sammenlignet med et egetræ, som er ca. 50 år om at vokse op, så er bambus typisk klar til at blive fældet efter ca. 4-6 år. Der er med andre ord tale om optimal bæredygtighed. Der findes flere tusinde bambusarter, opdelt i godt 100 slægter. Vi sikrer at vores bestiksæt er bæredygtigt, således at det sætter et positivt aftryk på miljøet.

Bambus frigiver mere ilt end træer

Bambus frigiver mere ilt end nogen anden plante. Bambus planten frigiver op til 35 % mere end almindelige træsorter. Det skyldes, at bambus gror hurtigt og uden brug af pesticider, kunstig gødning eller herbicider. Bambus recirkulerer også store mængder CO2. Når du vælger bambus som materiale, bidrager du positivt til CO2-udviklingen, når du vælger bambus som materiale. Dette kan du læse mere om i vores indlæg om bambus planten.

Reducer brugen af plastik bestik

Hos Bambui ønsker vi et opgør med forbrug og smid væk kulturen. Vi har til hensigt at reducere brugen af plastik i de danske husholdninger. Derfor erstatter vi plastik, med bambus – som er et bæredygtigt materiale.

Lige nu arbejder EU målrettet med en plan for, at produkter i højere grad skal kunne genanvendes. Dette kaldes også for cirkulær økonomi. Målet er at genanvende 75 procent af det emballageaffald vi bruger i 2030.

Sådan vasker du dit bæredygtige bestiksæt

Vi anbefaler, at du vasker spisebestikket i hånden med varmt sæbevand og derefter skyller bestiksættet grundigt. På denne måde er du med til, at skåne  produktet og sikrer at det opnår en længere levetid.

Køb økologisk og bæredygtigt bestiksæt hos Bambui

Efter at du har bestilt hos Bambui, sørger vi for at du oplever en hurtig og gnidningsfri levering – og vi sender faktisk samme dag. Bestiksættet kunne evt. være en rigtig god julegave at give.

Hos Bambui tilbyder vi Fri Fragt og du vil ofte have dit bestiksæt inden for to dage.

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.