Velkommen til Bambui!

Det er med et smil på læben og åbne arme, at vi tager imod dig som enten handler, finder inspiration eller blot kan lide at være på vores side.

Bambui går ind for bæredygtighed og økologi

Bambus er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

Efter en årrække med øget fokus på forurening, er vi hos Bambui, stolte af at kunne være med til at bekæmpe brugen af plastik.

Bambus er i sig selv et bæredygtigt og miljørigtigt materiale, men vidste du at hvis Bambus bliver dyrket i store, lukkede plantager og sprøjtes med pesticider, ja så forsvinder miljøhensynet?

Vores Bambus produkter er alle produceret under Fair Trade vilkår hos vores leverandører. Vi sikrer at arbejdsvilkårene er under omstændige forhold, som på ingen måde kan skade vores ansatte. Vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas ved at bruge produkter, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.

Plastik er en seriøs udfordring der skal bekæmpes

Plastik og plastemballage er en integreret og vigtig del af den globale økonomi, som samtidig medfører en række miljø- og sundhedsproblemer. Disse problemer er vi hos Bambui med til, at bekæmpe – netop ved at kunne tilbyde vores kære kunder, det bedste substituerende produkt til plastik – nemlig Bambus.

Læs videre i indlægget nedenfor og bliv klogere på hvorfor Bambus er så godt og hvordan du kan bruge det!

Bambus er den hurtigst voksende plante på jorden og de fleste bambusarter vokser hurtigst, i perioden april til juni.

Vækstperioden for bambusplanten er omkring fire til seks år, hvor den for et egetræ er omkring 50 år. Der er stor forskel, ikke?

Det betyder, at bambus giver et hurtigt udbytte, og så sætter bambusplanten oven i købet selv nye skud, når den bliver fældet. Det bliver den ved med i seks til otte årtier. Derfor er planten interessant, når man vil producere hurtigt og med omtanke.

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.