Cocktail og Mocktail opskrifter til sommeren

Cocktails: Lækre sommerdrinks

Foråret og sommeren er en dejlig tid på året, hvor man får muligheden for at komme ud i det danske landskab. Du behøver ikke være bartender for at kreere lækre drinks og cocktails.

Ved festlige højtider såsom fødselsdage, barnedåb, forlovelse eller fester, står man oftest med udfordringen omkring hvilke cocktails eller drinks, som man kan tilbyde sine gæster.

Mocktail til sommerdrink

Vi elsker foråret og sommeren hos Bambui – og oftest med sol og varme opstår der tider hvor en mocktail eller cocktail er optimal for nydelsen af sommeren.

Mocktails bliver også kaldt alkoholfrie cocktails, og bliver mere almindeligt i bylivet da endnu flere bliver sundhedsbevidste. De lækre mocktails opskrifter som Bambui deler med jer, er nemme og lækre at lave til temafester eller fødselsdage.

Opskriften til en smagsfuld cocktail med passionsfrugt!

Modne Passionsfrugter
1 spsk. limesaft
30 ml. passoa-likør
60 ml. vanilje-vodka
Passionsfrugt cocktail

Cocktail opskrift – Passion Frugt Martini

Forfriskende cocktail til dem som forguder passionsfrugt!

Ingredienser til 4 glas:

  • 2 modne passionsfrugter 60ml vanilje-vodka
  • 30 ml passoa-likør
  • 1 spsk. Limesaft
  • 1 spsk. Sukker-sirup Prosecco, der skal serveres

Sådan laver du en cocktail med passionsfrugt

  • Hæld frøene fra passionfrugterne i glasset i en cocktailshaker, tilsæt vodka, passoa, limesaft og sukker sirup.
  • Tilsæt en håndfuld isterninger, og ryst godt
  • Sil i 2 martini-glas
  • Tilsæt lidt prosecco
  • Tilføj derefter en halv passionsfrugt til hver som pynt.

Opskriften til en lækker mocktail med C-Vitamin!

Håndfuld Isterninger
Håndfuld blåbær
Håndfuld granatæbler
Håndfuld vindruer

Frugt mocktail Bambui

Mocktail med frugt

En ikke – alkoholisk frugt aromatiseret mocktail, som er perfekt til en familiefest og med endda med en dosis C-vitamin!

Ingredienser til 4 glas:

  • En håndfuld isterninger 4 spsk granatæbler Lidt danskvand
  • En håndfuld blåbær
  • En håndfuld grønne vindruer 300-400ml appelsinsaft
  • 4 bambusspyd til en håndfuld grønne vindruer som sættes på pinden

Sådan laver du en mocktail

  • Fordel isterningerne i de 4 glas
  • Fordel og hæld granætæblerne op i fire glas.
  • Vip forsigtigt glassene, og hæld appelsinsaften ned på indersiden af glassene.
  • Fyld op med lidt danskvand.
  • Vindruerne skal sættes på bambuspindene sammen med blåbærene.

Husk at tilsætte is i din cocktail

Der skal rigtig meget is i en cocktail, og det har kun positive konsekvenser for den samlede oplevelse. Is ændrer først og fremmest ikke på mængden af alkohol, da de specifikke mål for den givne cocktail altid følges til punkt og prikke, is eller ej.

Derimod bevarer mængden af is smagen i den cocktail, du skal til at slukke tørsten med længst muligt, og så smager den sidste tår lige så godt som den første.

Få tilsendt hele e-bogen med alle 10 opskrifter ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev!

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.