Kortærmet Bambus babytøj
Giv ekstra kærlighed med Ultra Blødt Bambus Babytøj
Det lille menneske fortjener det bedste. Vores babytøj af økologisk bambus er en behagelig kollektion af ultra blødt babytøj.

Det antibakterielle bambus stof er både hypoallergenisk og termoregulerende, passer godt på din babys sarte hud.

01.

ØKO BABYTØJ

Alt babytøjet er lavet af certificeret økologisk dyrket bambus.

02.

FRI FRAGT

Alle forsendelser sendes med fri fragt. Det kalder vi gennemsigtighed.

03.

STOR TILFREDSHED

Vi får 4.8 ud af 5 stjerner fra vores kunder.

OEKO-TEX ® STANDARD 100 CERTIFICEREDE

Bedste Babytøj af Bambus

Bambus tøjet har en strækbar pasform og så er det super blødt på din babys sarte hud - perfekt til leg og søvn.
Babytøjet er åndbart, antibakterielt, termoregulerende og allergivenligt.

De små skal have det lækkert

Vores økologisk dyrkede bambus er høstet på FSC-certificerede marker i Kina, og bruges til at skabe det bløde og holdbare stof.

Bambus heldragt til babyer

Denne all-in-one bambus heldragt til den mindste, er nemlig har et behageligt stræk og unikke funktioner. Den har indbyggede fødder til varme og sammenfoldelige vanter, for at undgå skrammer fra de små negle.

Økologiske vaskeklude til babyer

De små vaskeklude er lækre at have ved hånden – eller i pusletasken. De har en størrelse, som er praktisk for småbørn og babyer. Vores vaskeklude kan også bruges til fjernelse af makeup eller som lommetørklæder, da de har en praktisk størrelse, samtidig med at de er bløde og lette.
Babytøjet er så blødt, at det bliver svært at skifte ud.

KOMFORTABELT OG STRÆKBART BABYTØJ

Babytøj som er økologisk

Vores bambus babytøj er økologisk, og det betyder, at alt fra valg af råmaterialer til selve produktionen og endeligt slutprodukt også lever op til certificeringens kriterier. For dig er det din garanti for, at tøjet rent faktisk er økologisk, og at alle krav til produktion, arbejdsforhold og sociale rettigheder er overholdt og opfyldte.

Uanset hvilke økologiske lækkerier du er på udkig efter til dit den lille, så kan du finde det hos Bambui. Vores bæredygtige udvalg er nemlig yderst komfortabelt og har en helt unik pasform. Du finder nemlig alt fra baby strømper af bambus til de søde heldragter.

Blødt tøj til de helt små

Bambus babytøjet passer naturligt til hverdagen, og med de blødeste og det er nok det mest komfortable i din garderobe.

Babytøjet er af naturligt dyrket, økologisk bambus. Fra de tekstiler vi bruger, til hvordan vi designer, laver og leverer vores produkter arbejder vi for at levere tøj, der er nemt at bruge og du kan have det godt med.

Tøjet designes på en måde, hvor flere styles nemt kan bruges i længere tid, når barnet stille vokser og bliver større. Du kan nemt bukke ærmer og ben op og ned igen, når dit barn er vokset.

Find de bedste gaver til baby

Leder du efter den perfekte barselsgave til din veninde eller søster, finder du et væld af lækre sager her på siden. Hos Bambui har vi et bæredygtigt udvalg af økologiske babyting, og hvad enten du gerne vil købe nyt babytøj, strømper, andre økologiske baby ting, giver vi dig masser at vælge mellem.
Der er helt sikkert også noget, der falder i din smag, eller som det lille barn, du gerne vil forkæle, kan få glæde af. Husk at du også kan finde inspiration til babyshower!

Tilbehør til baby

Lige som du troede, at den lilles outfit ikke kunne blive sødere, så har vi rent faktisk også et unikt udvalg af baby accessories. Fra babysokker, bambus vaskeklude til hagesmække og svøb.

Særligt vores bambus vaskeklude er utroligt populære, da vaskeklude er noget du altid kan bruge. Bambus vaskekludene er super anvendelige ved spisebordet, da fingre og mund hurtigt kan blive rene igen, på en behagelig måde. På puslebordet til rumpen, når der skiftes ble eller i badet når baby skal vaskes, eller selv kan sidde og plaske.

Følg med @Bambuidk på Instagram
Bliv en del af vores bæredygtige fællesskab