Bambui - en grønnere livsstil...

Om Bambui

Bambui navnet kommer af vores tilgang til at erstatte husholdningsprodukter som er fremstillet af plastik. Dette gør vi med Bambus materiale som er miljøvenligt og bæredygtigt.

Vores bambus webshop har til hensigt at bringe mere fokus på økologisk og social bæredygtighed, således at brugen af plastik i de danske husholdninger mindskes.

I mange år har vi været en del af plastikindustrien. Derfor tog vi i 2018 stilling til at vi ville undgå at bruge plastik i husholdningen.

Vores klode er alvorligt forurenet med plastikindustriens affaldsprodukter. Man skal ikke gå mange meter på gaden, skoven eller stranden for at opleve realiteten med plastikkens forurening.

Om Bambui - bæredygtigt og miljøvenligt bambus

Hvorfor bambus

Bambus er det bedste alternativ til et 100% bionedbrydeligt og genbrugeligt materiale, hvortil der kan produceres produkter til husholdningen.

Bambus planten har været anvendt i flere tusinde år. I Asien har man anvendt bambus planten til at bygge huse i, og man har også anvendt bambus planten til fremstilling af senge og stole.

Bambus er kendt for sin hårdhed, kvalitet og naturlighed. Derfor er bambus fra Bambui et optimalt alternativ, hvis man ønsker at være med til at få en bedre forvaltning af jordens resourcer.

Ved at anvende Bambui produkter i husholdningen, så er man med til at sikre at holde produkterne i længere tid i det økonomiske kredsløb. Ved afskaffelsen af Bambui produktet, sikrer I jer også at jorden ikke fourenes på samme måde, som ved afskaffelse af plastik.

Bambui - #GRØNMEDBAMBUI

Om Bambui - Vi står for

Alle Bambuis produkter er karakteriseret af vores ydmyge værdier. En kombination af nedenstånde værdier og karakteristika, adskiller Bambuis produkter fra resten.

  • Vi går op i miljøvenlige produkter som erstatter plastik i de danske husholdninger. Al vores emballage er også miljøvenligt således at det kan efterlades i komposten, med mindst muligt miljømæssigt aftryk.
  • Vores Bambus produkter er antibakterielle, pesticide fri og BPA fri.
  • Alle produkter i vores bambus webshop er håndlavede og ingen produkter er ens. Vores Bambus produkter er autentiske da hvert eneste stykke er anderledes. Uanset om det er fibrene i bambussen, størrelsen, tykkelsen eller vægten, er de alle forskellige – ligesom i naturen.

Bambui samarbejder med

go green danmark - bambui
Logo af miljøvenlige pakker