Hos Bambui kan du finde de lækreste bambus produkter. Vi garanterer, at du kommer til at elske dine nye behagelige bæredygtige bambus produkter. Det er nemlig vores passion at dyrke naturligt og bæredygtigt bambus, som du kan benytte med god samvittighed. 

Bambus er blødt og lækkert at have på, det er glat og føles luksuriøst. Vores bambus strømper er noget mere bæredygtigt og miljøvenligt end det meste tøj som bliver produceret samt for det meste økologisk.

En af de store styrker ved bambus materialet er at det er åndbart. Bambus har en naturlig åndbar effekt og har en svedabsorberende effekt. Skal du derfor have bæredygtigt bambus, kan du med god samvittighed handle hos Bambui.

Bambus til hjemmet

Bambus som materiale til tøj

Bambus blødhed minder om silkens blødhed. Da fibrene er uden kemisk behandling, er de naturligt glattere og rundere – uden at irritere huden, hvilket gør bambusstof hypoallergenisk og perfekt til dem, der oplever allergiske reaktioner på andre naturlige fibre som uld eller hamp.

Bambus besidder antibakterielle fibre, hvilket tillader at det naturligt kan blomstre og vokse i naturen uden brug af pesticider eller gødning. Fra naturens side er bambus bæredygtig, vidunderlig at have på kroppen, elastisk, og fantastisk sund og blød for selv den mest følsomme hud

Er bambus bæredygtigt og miljøvenligt?

Bambus er en græsart som vokser 100% naturligt og behøver hverken pesticider eller skadedyrsbekæmpelse. Selve bambus planten gror stort set uden vand samt kan den overleve oversvømmelser og tørke.

Bambus hjælper på CO2-niveauet og kan ligeledes absorbere mere CO2 end træer pr. m2. Bambus er mest anvendeligt til tøjproduktion samt tekstil, og vi tror at det især er fremtiden inden for bæredygtig mode, da bambussen ikke bruger samme mængde vand som en bomuldsmark gør. 

Du skal føle dig tilpas

Vi tror i høj grad på at gennemsigtighed er vigtigt! Derfor mener vi, at du har ret til at vide, hvad det kræver at producere det bambus tøj vi tilbyder. Ved at ændre vores vaner som forbrugere og ved at uddanne os selv og dem vi kender, kan vi alle “være den forandring” der er brug for til at reducere den sociale indvirkning på vores planet. Derfor har vi også lavet vores blog, hvor du kan finde inspiration til en mere bæredygtig hverdag.