Sund juice med bambus sugerør

En forfriskende juice med genanvendelige sugerør!

Bambus sugerørene er nemme og utroligt praktiske, at have med på farten. Med dit Bambui sugerør sæt er du 'good-to-go', om det så er et café besøg du skal på - eller en hyggelig picnic tur i skoven.

Rens bambus sugerørene

Der findes mange forskellige måder, du kan rense dine bambus sugerør på. Vi anbefaler at du:
1. Skyller dem grundigt under koldt rindende vand
2. Skrubber begge sider af sugerøret, med den tilhørende rense-børste
3. (I særlige tilfælde hvor du mener, at sugerøret skal renses helt - kan du koge det)
4. Lad sugerørene lufttørre.

Påvirker bambus sugerør smagen?

Bambus sugerørene holder så længe du tager dig af dem. De fleste af vores kunder deres bambus sugerør i ca. et år. Vi anbefaler dog, at du udskifter dit sugerør, hvis du bemærker en betydelig misfarvning eller ændring i smag. Bambussugerør skal altid smage neutralt og ikke påvirke din drink.

Nogle mennesker er har mere sensitive smagsløg og er derfor mere følsomme over for smag. Vores bambussugerør er dog neutral, og har gennemgået mange kontroller, af samtlige myndigheder. Sørg blot for at rense dit sugerør efter brug.

Hvis sugerørene bliver farvede

Hvis du støder på, at bambus sugerøret har fået en anden farve efter at have drukket eks. kaffe, anbefaler vi at skrubbe indersiden af sugerøret med rengøringsbørsten og blødlægge den i varmt vand.

100% økologiske og pesticidefri bambus sugerør

Desværre er ikke alle bambus sugerør produceret på lige vilkår. Vi modtager netop dette spørgsmål meget. Bambussugerør skal lugte og smage neutralt - ingen yderligere smag og ingen særegen lugt. Hvis det ikke hjælper med kogning af dine bambus sugerør, ligger problemet i produktionsprocessen. Nogle producenter hævder at bruge "naturlige" processer, men bruger kemikalier i deres produktionsproces.

Vi bruger ALDRIG kemikalier, konserveringsmidler, pesticider, fungicider. Vær derfor forsigtig, når du køber naturlige varer, og sørg for, at producentens / butikkens værdier stemmer overens med dine.