Bambui, Bambus

Velkommen til Bambui!

Bambus sugerør fra Bambui

Det er med et smil på læben og åbne arme, at vi tager imod dig som enten handler, finder inspiration eller blot kan lide at være på vores side.

Bambui går ind for bæredygtighed og økologi

Bambus er den hurtigst voksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion.

Efter en årrække med øget fokus på forurening, er vi hos Bambui, stolte af at kunne være med til at bekæmpe brugen af plastik.

Bambus er i sig selv et bæredygtigt og miljørigtigt materiale, men vidste du at hvis Bambus bliver dyrket i store, lukkede plantager og sprøjtes med pesticider, ja så forsvinder miljøhensynet?

Vores Bambus produkter er alle bearbejdet under Fair Trade vilkår hos vores leverandør. Vi sikrer at arbejdsvilkårene er under omstændige forhold, som på ingen måde kan skade vores ansatte.

Plastik er en seriøs udfordring der skal bekæmpes

Plastik og plastemballage er en integreret og vigtig del af den globale økonomi, som samtidig medfører en række miljø- og sundhedsproblemer. Disse problemer er vi hos Bambui med til, at bekæmpe – netop ved at kunne tilbyde vores kære kunder, det bedste substituerende produkt til plastik – nemlig Bambus.

Læs videre i indlægget nedenfor og bliv klogere på hvorfor Bambus er så godt og hvordan du kan bruge det!

Bambus er unikt!

Bambus er et miljøvenligt produkt der har stærke egenskaber og et smukt udseende.

Du vil helt sikkert se flere og flere bruge produkter, som består af bambus. Om det så er i haven, i hjemmet eller på cyklen – ja, så er det ingen hemmelighed at Bambus udbreder sig, i høj hastighed. Som materiale er bambus et blødt og let materiale, der har en smuk silkeagtig glans. Bambus er stærkt, holdbart og fleksibelt og har en række fordele som gør det godt og behageligt at have på. Disse fordele kommer vi ind på i løbende, på vores blogindlæg!

Bambus til hjemmet

Bambus er et meget solidt materiale, og da det også er naturligt antibakterielt, er det yderst velegnet til madlavning og servering.

Bambus betragtes som et af de mest bæredygtige materialer i verden, og er derudover begyndt at indtage de danske hjem. Hos Bambui finder du øko-venlige produkter lavet af bambus, så du kan mindske brugen af plastik i hjemmet. Har du forresten set vores populære Bambui sugerør?

Bambus er den hurtigst voksende plante på jorden og de fleste bambusarter vokser hurtigst, i perioden april til juni.

Vækstperioden for bambusplanten er omkring fire til seks år, hvor den for et egetræ er omkring 50 år. Der er stor forskel, ikke?

Det betyder, at bambus giver et hurtigt udbytte, og så sætter bambusplanten oven i købet selv nye skud, når den bliver fældet. Det bliver den ved med i seks til otte årtier. Derfor er planten interessant, når man vil producere hurtigt og med omtanke.

Bambus er ikke nyt – tværtimod!

Bambus har eksisteret i tusinder af år og er blevet brugt i det meste i Asien, særligt Kina!

Kineserne har i mange hundrede år, benyttet bambus til udarbejdelse af knive, spyd, vandrør, byggematerialer, hytter, huse og måtter.

Følg med i rejsen!

Du har mulighed for at følge os på de sociale medier. Her vil vi inspirere dit feed med relevante nyheder, tips og idéer samt fortælle omverdenen om, hvorfor det er så vigtigt at reducere brugen af plastik i hjemmet.

Skriv et svar