Er du på jagt efter den perfekte miljøvenlige gave? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Bambui har vi fornøjelsen af, at sende gaver ud til både private og erhvervskunder. Hos os har du mulighed for at købe din næste gave i ro og mag - online, mens du kan udforske vores unikke udvalg. I vores sortiment har vi varer til forskellige anledninger. Fælles for dem alle er kvaliteten i vores bambus, leveret til tiden og med unik indpakning, så når du køber hos os, vil modtageren huske gaven og sætte pris på den.

Bæredygtige gaver af økologisk bambus

Produkter af bæredygtigt bambus fremstillet på ansvarlig vis er et mere skånsomt alternativ for miljøet. Desuden gør det en stor forskel at gå efter kvalitetsprodukter, der har lang levetid. På denne måde kan du give en miljøvenlig gave, der bringer glæde i årevis, og som ikke ender til forbrænding efter et par få ganges brug, eller efter det er gået af mode.

Nogle af vores klassiske produkter såsom en de bedste vaskeklude eller et blødt håndklæde af økologisk bambus er eksempler på gaver, modtageren kan bruge og nyde i årevis.

For at finde den perfekte gave bør der lægges lidt arbejde i researchen. Find ud af hvad er modtageren interesseret i? Hvad er personen optaget af? Samler personen på noget? Ser personen frem til en kommende ferie, kan man for eksempel give en rejse relateret gave, så som en bæredygtig bambus tandbørste?

En gave behøver ikke være noget, man har ønsket sig. Det kan også være noget, man ikke vidste, man havde brug for.

Hvornår giver vi gaver?

Vi giver og modtager gaver i alle livssammenhænge. Der ligger en stærk symbolværdi i at give gaver. Set udefra kan det at give gaver forveksles med ”gaveudveksling” – hvor det at give og modtage gaver er en tom proces. Intet kunne være mere forkert. Gaver er opmærksomhed, kærlighed og omsorg! 

Lad dig inspirere at vores udvalg af bæredygtige bambus gaver, og lad os være med til at hjælpe dig til at forene et dejligt minde i en personlig gave. Med en personlig gave fra Bambui er det slut med at bruge lange dage og mange timer i byen for at finde den rigtige gave. Så er det slut med at have dårlige nerver over, hvad man mon skal finde på til den næste fødselsdag. Jo mere individuel en gave, jo bedre et bånd får man med personen. En personlig gave går man aldrig galt i byen med.

Bæredygtige gaver

Personlige gaver

Personlige gaver kan differentiere sig. Det kan f.eks. være en gave, der har en særlig, indforstået betydning for giveren og modtageren eller det kan være en personlig gave til ham eller hende, der er skræddersyet, så den er helt unik – det kan f.eks. være med navn, fødselsdato eller lignende.

Bæredygtige gaver tager hensyn til miljøet

I en tid hvor vi både producerer og køber meget mere, kan det være en god idé lige at tage en pause fra det hele. Vores købsvaner har nemlig store konsekvenser for miljøet. En måde hvorpå du kan opnå en mere miljøvenlig livsstil, kan være ved at købe miljøvenlige gaver. Sådanne gaver behøver bestemt ikke være kedelige, så du kan med fordel kigge lidt rundt efter dem.

En gave er personlig, så sæt dit eget præg på det – vis hvem det er fra og lad den symbolisere relationen til modtageren.