Selvom vi godt ved, at vi ikke kan redde verden alene, så er hele vores forretning bygget op omkring bæredygtighed. Det er en rejse. Og det er en lang, spændende og lærerig rejse som vi sammen er på. Nedenfor kan du læse mere om hvad vi gør for at sikre, at vores bambus tøj og produkter er gode for dig, for dem, som producerer tøjet og ikke mindst for miljøet.

Bæredygtig produktion af Bambus tøj

Fibre fra bambus planten ser vi som helt fantastisk. Fra naturens side er bambus miljøvenlig, vidunderlig at have på kroppen, og fantastisk sund og blød for selv den mest følsomme hud. Det er derfor efter vores mening, at bambus fibrene overgår fibre fra traditionelle og nyere fibre, naturlige såvel som syntetiske. 

Vores bambus er 100% økologisk dyrket uden nogle former for kunstgødning, pesticider og uden kunstvandning. Selve bambusdyrkningen kræver kun regnvand, og al vandet i produktionsprocessen bliver genanvendt.

Modsat brands der hele tiden har fokus på den næste kollektion så har vi en fundamentalt anderledes forretningsmodel. Vi er ikke en modevirksomhed. Vi overproducerer aldrig og vi gør bestemt et opgør mod fast fashion og køb-og-smid-væk kulturen. Vores mål er at tilbyde bæredygtigt og behageligt tøj på en super nem måde, når vores kunder har brug for bæredygtigt tøj. Helt enkelt.

Vi mener at det bedste et brand kan gøre for miljøet er at producere tekstiler som holder, samt opfordre forbrugeren til at bruge produktet så mange gange som muligt. Det er præcis vores filosofi.

Vi har tænkt nøje over forsendelsen

Bambui.dk er en bæredygtig webshop, hvorfor vi er afhængige af at pakke vores varer forsvarligt ind. Vi har nøje undersøgt hvordan pakkerne bliver behandlet på deres vej, så optimal indpakning er desværre bare nødvendigt. Men vores bæredygtige og genanvendelige emballage holder stadig 100% – og gør arbejdet lige som det skal.

  • Vi sender udelukkende vores pakker ud i genanvendelige materialer: Papkasser, snor og papirstape, der kan genanvendes sammen med papkassen.

Hertil understøtter vi især den vigtige cirkulære tankegang, og bidrager til en renere klode. Vi håber inderligt, at du vil være med til at gøre en grøn forskel. Selv de helt små skridt, som at sortere indpakningen korrekt, når du smider den ud - gør en forskel. Små skridt, store forandringer.