ANSØG OM AT BLIVE BAMBUI INFLUENCER

Bemærk: for at vi kan vurdere din profil, skal den være offentlig.

Bliv bæredygtig influencer og gør en forskel!

Er du en bæredygtig influencer, der gør alt, hvad du kan for at inspirere andre til at leve et mere bæredygtigt liv? Vil du være med i vores fantastiske besætning med inspirerende, dejlige og kreative influencere?

Vi arbejder sammen mod et fælles mål

Vi arbejder på forskellige måder mod det samme mål. Vores liv er forskellige, og der er forskellige måder at nærme sig en bæredygtig livsstil. Vi har ambitioner om, at kunne sætte et positivt præg på miljøet og vi vil tilskynde alle til at gøre, hvad de kan, for at gøre verden til et bedre sted. Vores bloggere har alle individuelle kompetencer og fokuserer på forskellige områder, men vi arbejder alle mod det samme mål: At gøre en bæredygtig livsstil tilgængelig for alle.

Bliv influencer, som rent faktisk gør en forskel

Vi arbejder i øjeblikket på nye projekter, hvor vi fokuserer på at bæredygtighed skal fylde mere på de sociale medier. Vi ønsker at vise, at det at leve et miljøvenligt liv er for alle, og at det er sjovt, let og nemt at finde nye løsninger. Vi ønsker at tilskynde virksomheder, private personer og andre organisationer til at gøre, hvad de kan for at skabe en bedre fremtid for os alle. Vi har brug for ændringen nu, og vi er sikre på, at vi alle har det, der kræves, hvis vi bare lægger vores sind til det.