ØKOLOGISKE OG BÆREDYGTIGE JULEGAVER

Det kan være en udfordring at finde den perfekte julegave. Måske kender du gavemodtagerens hobbyer og interesser - og selvom du deler samme interesser, så kan det stadig være svært at vide, hvad du skal købe. Se vores liste med gaveideer til dig.

Hvad med de små adventsgaver? Forkæl din kæreste, mor, far, søster, onkel, Bedste eller en helt anden i dit liv med skønne og bæredygtige adventsgaver i den søde juletid. Ligegyldig størrelsen på gaverne, vil du altid kunne skabe glæde, da det er de søde tanker bag, der tæller.

Bæredygtige julegaver

Gaver som skaber glæde

Skal du købe bæredygtige julegaver og vil du gerne have nogle ekstraordinære julegavetips, som kommer til at tage dine gavemodtagere med storm? Hos Bambui har vi bæredygtige og genanvendelige julegaver, som passer til alle mulige typer. Vores sortiment består af unikke og praktiske ting, som er noget ud over det sædvanlige. Uanset hvad du leder efter, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste julegave til lige netop dine behov.

Til dig som elsker julen

Hos Bambui er det ingen hemmelighed, at vi elsker julen. Uanset om du er barn eller voksen, kan man ikke fornægte, at julen er en magisk tid som vækker særlige følelser. Om morgenen står man op til et smukt vinterland og tænder det fjerde lys i adventskransen. Dernæst nydes en dejlig julemorgenmad med familien samtidig med, at man lytter til hyggelig julemusik. Sammen går forældrene derefter i gang med juleforberedelserne, mens børnene holder sig for sig selv og leger i fred og ro. Senere kommer hele den pukkelryggede familie, som I har længtes efter at møde, og huset fyldes med glæde og latter.

Vores gaver passer f.eks. til dig, der er livsnyder, dyreelsker eller som vil leve bæredygtigt. Hvis du bare har brug for inspiration til noget, man kan ønske sig i julegave, vil du også kunne finde det her. Selvom julegaveindkøbet måske står øverst på to-do listen i december, kan adventsgaver være med til at sprede smil og julestemning hos dem, man han holder af.

bæredygtige julegaver

Bæredygtige adventsgaver

Adventsgaver skal dog ikke blot være små gaver som åbnes og derefter ikke benyttes. Det er hverken til gavn for modtageren eller for miljøet. Vi kan derfor byde på et bæredygtigt bambus håndklæde, som vil være en utrolig lækker og blød overraskelse til adventsgaven.

Der er altid forfærdelig lang tid til juleaften - især hvis man glæder sig! Det kan især være svært for børn og juleglade voksne, som kan synes, at tiden virker ekstra lang og pinefuld, når det kun lige er blevet den 1. december. Heldigvis er der råd for dette - og det er adventsgaver. Hvis du synes, at det kan være lidt uoverskueligt at sammensætte en pakkekalender til børn, forældre eller venner i den travle juletid, hvor der er så mange andre ting, der skal holdes styr på, er adventsgaver den perfekte løsning. Leder du efter de perfekte adventsgaver til din partner, så finder du hos os, et unikt udvalg af bæredygtige adventsgaver.

Hvorfor giver vi gaver til jul?

Det kan lyde mærkeligt, men faktisk har vi givet hinanden julegaver omkring december længe før, at der var noget, der hed jul. Romerne havde nemlig længe før kristendommen – og dermed julen som vi kender den i dag – givet hinanden gaver i den mørke vintertid. Først i 1900-tallet blev det fast kutyme, at julegaverne ligger indpakkede under juletræet. At voksne giver hinanden gaver blev først udbredt i forbindelse med, at julens gave-givning bredte sig til alle samfundslag. Før år 1800 var den slags manér med overraskelses-gaver mellem voksne utænkelig. Man havde dog alligevel kendskab til begrebet julegaver, men mere i form af en slags gratiale, og dermed mere eller mindre en aftalt del af den løn, man havde krav på. Sådanne gaver gav husbonden sit tyende, adelsfolk deres bønder og konger deres undergivne.