Bæredygtige gaver til værten eller værtinden

Bæredygtige gaver til arrangementer

Når du bliver inviteret til et arrangement som holdes af familie, venner eller bekendte er det normalt at der medbringes en gave til værten eller værtinden. Typen af gaven varierer ud fra mange faktorer såsom type af arrangement du er inviteret til, eller sågar vejret, kan have en indflydelse på hvad du medbringer af gave til værtinden.

Hvornår bør man medringe en gave?

Ved mange arrangementer er det velset at medbringe en lille værtsgave, som en påskønnelse for invitationen og fordi man værdsætter at værtinden har gjort noget ud af dagen. Oftest skal der hygges, spises eller overvære en specifik begivenhed sammen som er med til at skabe minder. Derfor er det også oplagt, at medbringe en gave til værtinden, således at værtsgaven også er en del af et minde man skabte til arrangementet.

Hvad skal gaven koste og hvad skal gaven være?

En gave behøver i princippet ikke at koste noget. Det væsentlige ved at bidrage med en gave til værtinden, er at vise sin påskønnelse for det arrangement du nu er blevet inviteret til. Hvis du gerne vil gøre ens forbrug mere bæredygtigt, er det en rigtig god idé at gå efter færre gaver, men gerne en gave som giver mening og som er med til at skabe en god oplevelse hos værtinden. Det er klart, at det kan være svært at købe en dyr gave, hvis budgettet ikke holder til det. Du kan også overveje at gå flere sammen om en gave eller at finde en brugt bæredygtig gave. Hos Bambui, vælger vi oftest at give bæredygtige gaver til værten. Det kan være sjove eller inspirerende gaver, som værten vil huske.

Svært ved at finde den rigtige bæredygtige gave?

Det kan være tidspresset at skulle bruge tid på at lave en værtsgave, eller det kan være stressende at skulle rende rundt i diverse butikker for at finde en ideel gave til værten. Du skal dog huske på, at det er tanken der tæller, hvilket betyder at du viser din påskønnelse for at være inviteret til arrangementet. Hos Bambui oplever vi at, der er mange personer som går op i at leve bæredygtigt, eller har en interesse for bæredygtige produkter. Derfor har vi også sammensat en skøn bæredygtig gave til værten. Denne værtsgave kan man både give til et par som holder arrangementet eller til værten/værtinden.

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.