De bedste bæredygtige gaver!

Vi har et bæredygtigt og unikt udvalg til dig, der værdsætter at give og modtage anvendelige gaver med en klar holdning bag. Alle vores produkter består af økologisk bambus, som er kendetegnet ved sin lange holdbarhed samt sine antibakterielle fibre.

BEDSTE BÆREDYGTIGE GAVER

Er du på jagt efter den perfekte miljøvenlige gave? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Bambui har vi fornøjelsen af, at sende gaver ud til både private og erhvervskunder. Hos os har du mulighed for at købe din næste gave i ro og mag – online, mens du kan udforske vores unikke udvalg. I vores sortiment har vi varer til forskellige anledninger. Fælles for dem alle er kvaliteten i vores bambus, leveret til tiden og med unik indpakning, så når du køber hos os, vil modtageren huske gaven og sætte pris på den.

Bæredygtig gave: Bambus tandbørster

Bambus tandbørsterne består af 100% økologisk bambus. De er behagelige, lækre - og genanvendelige!

SKAB GLÆDE MED GAVEN

Produkter af bæredygtigt bambus fremstillet på ansvarlig vis er et mere skånsomt alternativ for miljøet. Desuden gør det en stor forskel at gå efter kvalitetsprodukter, der har lang levetid. På denne måde kan du give en miljøvenlig gave, der bringer glæde i årevis, og som ikke ender til forbrænding efter et par få ganges brug, eller efter det er gået af mode. Klassiske produkter såsom en de bedste vaskeklude eller et blødt håndklæde af økologisk bambus er eksempler på gaver, der kan bruges og nydes i årevis af modtageren.

DEN PERFEKTE GAVE?

For at finde den perfekte gave bør der lægges lidt arbejde i researchen. Find ud af hvad er modtageren interesseret i? Hvad er personen optaget af? Samler personen på noget? Ser personen frem til en kommende ferie, kan du for eksempel give en rejse relateret gave, såsom en bæredygtig bambus tandbørste? En gave behøver ikke være noget, man har ønsket sig. Det kan også være noget, man ikke vidste, man havde brug for.

PERSONLIGE BAMBUS GAVER

Vi giver og modtager gaver i alle livssammenhænge. Der ligger en stærk symbolværdi i at give gaver. Set udefra kan det at give gaver forveksles med ”gaveudveksling” – hvor det at give og modtage gaver er en tom proces. Intet kunne være mere forkert. Gaver er opmærksomhed, kærlighed og omsorg!

Lad dig inspirere at vores udvalg af bæredygtige bambus gaver, og lad os være med til at hjælpe dig til at forene et dejligt minde i en personlig gave. Med en personlig gave fra Bambui er det slut med at bruge lange dage og mange timer i byen for at finde den rigtige gave. Så er det slut med at have dårlige nerver over, hvad man mon skal finde på til den næste fødselsdag. Jo mere individuel en gave, jo bedre et bånd får man med personen. En personlig gave går man aldrig galt i byen med.

PERSONLIGE GAVER KAN (OGSÅ) GODT VÆRE MILJØVENLIGE

Personlige gaver kan differentiere sig. Det kan f.eks. være en gave, der har en særlig, indforstået betydning for giveren og modtageren eller det kan være en personlig gave til ham eller hende, der er skræddersyet, så den er helt unik – det kan f.eks. være med navn, fødselsdato eller lignende.

GAVE RITUALER

Selv om vi giver hinanden gaver hele tiden, er udvekslingen af julegaver særligt ritualiseret og bundet af traditioner. Det ses ofte, at hver familie har sine egne gavetraditioner, og disse betyder gerne noget helt specielt for både store og små. Der er noget specielt ved forventningen, som ligger i luften, når julemiddagen er over, og det er tid til at åbne pakker.

Der ligger meget arbejde bag julegaver – både når det kommer til research, ønskelister, indkøb og indpakning. En gave er personlig, så sæt dit eget præg på det – vis hvem det er fra og lad den symbolisere relationen til modtageren.

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.