Her er 3 af de [BEDSTE NYTÅRSGAVER]

Nytårsgaver der er bæredygtige

Med en ny liste over beslutninger og en drink i din hånd, er du forhåbentlig klar til at starte det nye år. Nytårsaften deles ofte i godt selskab, hvor der bliver set på fyrværkeri og selvfølgelig talt ned til det nye år. Men nytårsaften er også en refleksionstid, hvor vi tager god tid til at tænke på alt, hvad det forgangne år har budt på. Der vil oftest være nogle særligt dejlige mennesker, som falder i dine tanker. Lad disse fantastiske mennesker vide, hvor meget du sætter pris på dem ved at give dem en unik og personlig bæredygtig gave. Det er en perfekt måde at give nogen en god start på det nye år!

Pep nytårsgaverne op!

Hvis du virkelig er løbet tør for gaveideer og bare ikke ved hvad du skal give – så kan du altid give et gavekort til lækker tøjbutik eller til noget yndigt til boligen. Hvis du er på bar bund, kan du altid give kontanter. Det er dog en ret kedelig gave at give, som sagtens kan være en god gave, men det er bare ikke så spændende som at pakke noget fysisk op.

Du kan gøre det lidt sjovere ved at pakke din gave ind i miljøvenligt papir som er FSC mærket, for at få det til at se bedre ud.

3 bæredygtige gaver der rent faktisk kan bruges

Leder du efter den perfekte gave? Her hos Bambui kender vi vigtigheden af at give en god gave, når du skal forkæle en du holder af.  Det kan være stressende at finde gaven, som modtageren vil elske. Specielt hvis den du ønsker at forkæle, ikke har en ønskeseddel eller blot har alt. Derudover kan det være svært at definere hvilken gave, der passer til hvilken anledning. Men ikke her hos os!

Bæredygtige nytårsgaver behøver slet ikke være kedelige.

Populære miljøvenlige gaver

I en tid hvor vi både producerer og køber meget mere, kan det være en god idé lige at tage en pause fra det hele. Vores købsvaner har nemlig store konsekvenser for miljøet. En måde at have en mere miljøvenlig livsstil kan være ved at købe miljøvenlige gaver.

#1 Nytårsgave: Bambus strømper

Foruden at have et flot og simpelt udtryk med deres blanke overflade, så har vores bambus strømper nogle særligt smarte antibakterielle egenskaber, der forhindrer bakterier i at formere sig.

Du kan med disse Bambuis bambusstrømper i højere grad sikre dine fødder mod dårlig lugt, og den irriterende følelse af fugt og sved i løbet af dagen. Derudover er bambus materialet, fri for skadelige stoffer. Du kan således roligt købe bambus strømper, uden at skulle være bekymret for din eller dine kæres hud ved brug.

Produktionen af bæredygtigt bambus tøj er desuden også skånsom mod miljøet, idet bambusstængerne vokser uden brug af pesticider og desuden er blandt de hurtigst voksende plantearter på jorden. Dette betyder, at når du påfører dig et par bambus sokker, kan du gøre det med god samvittighed over for både din krop og miljøet.

#2 Nytårsgave: Bambus Håndklæder

Håndklæder anses ofte som en praktisk ting, der bare skal være på badeværelset. De skal bl.a. bruges til at tørre hænder i, og efter et besøg under bruseren. Med Bambus håndklæder får du de lækreste håndklæder, der er virkelig bløde. Det kan gøre hele oplevelsen lidt sjovere og ikke mindst mere behagelig.

Hvor absorberende et håndklæde er, afhænger af selve materialet samt materialets kvalitet. Materialet har desuden en betydning for, om håndklædet fnuldrer, og hvor holdbar farven er. Vi anbefaler dog altid, uanset om det er et badehåndklæde eller blot en lille vaskeklud, du er på udkig efter, at du undersøger produktets kvalitet, så du ikke bliver skuffet over dets evne til at suge vand.

#3 Nytårsgave: Bambus Vaskeklude

Her har du de lækreste og superbløde antibakterielle bambus vaskeklude som er perfekte til baby’s sensitive hud, men de kan naturligvis også bruges af hele familien.

Vaskekludene er kun lavet af den højeste kvalitet, økologisk dyrket bambus. Dette omhyggelige valg af materiale gør vaskekludene ekstremt absorberende og resistente. Ved produktionen af vaskekludene er der ikke tilsat kemiske tilsætningsstoffer eller farvestoffer. Det bløde materiale garanterer en behagelig hudfølelse, der er så vigtig for din baby, eller for dig med sensitiv hud.

SHOP bæredygtigt

Vi brænder for et tidsløst og bæredygtigt design, der altid kan genanvendes. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre en grøn forskel.